USLUGE
Integracija rješenja
Bilo da je riječ o posve novom projektu ili o nadogradnji instaliranog rješenja, Infoartovi timovi kompetentnih i certificiranih razvojnih inženjera imaju za to potrebna procesna iskustva.
To su vrhunski educirani stručnjaci za Oracle ADF (Java), .NET i HTML5 razvojne platforme koji timski realiziraju velike projekte u dogovorenim rokovima uz poštivanje najviših standarda kvalitete. Sposobni su za sve vrste integracija, kako unutar tvrtke, tako i s drugim sustavima, a izvode ih putem raznih integracijskih i komunikacijskih sučelja. Infoartovi stručnjaci osposobljeni su za modeliranje svih elemenata tehničke i programske infrastrukture (postavljanje mreža, projektiranje računalne opreme, servera i svih pripadajućih uređaja, itd.), a korisnicima je stalno na raspolaganju i postavljena cloud infrastruktura. Ponovimo: bilo da je riječ o posve novom projektu ili o nadogradnji instaliranog sustava – mi u Infoartu imamo rješenje za vas!

SAZNAJ VIŠE O…

MASTER Grid

MASTER Book

MASTER Team

Oracle ekspertne usluge

Konzalting i podrška

Razvoj rješenja

Projektiranje i razvoje enterprise sustava

Razvoj mobilnih i web rješenja

Integracija rješenja

Započnimo priču

Trudit ćemo se odgovoriti na svako vaše pitanje. Ono što ne znamo, potrudit ćemo se razumijeti i zajednički pronaći rješenje.